Disfresses: Carnaval XIC

20 febr.

Ja fa molt anys que l’AMPA de les llars d’infants municipals de Vilafranca del Penedès organitza el Carnaval Xic. Un dels objectius del AMPA es ampliar la oferta d’activitats adreçades als infants, especialment, els de la franja de entre 0 i 3 anys, i a les seves famílies.

El Carnaval és una de les tradicions que marquen el calendari escolar de les llars i una de les activitats per a les que més es sol·licita la participació dels pares. És també una celebració que convida a aprendre valors com la tolerància a la diversitat i que enforteix el sentit de comunitat. Des de l’AMPA volem aprofitar aquesta oportunitat per trobar-nos i passar una bona estona.

CARTELLCARNAVAL2014

El Carnaval XIC es celebra a cal Bolet, a cobert, per tal de que les famílies s’animin a disfressar-se tot i les baixes temperatures. Recordeu que hi haurà concurs de disfresses: a la més original, la més familiar i la més animal. Aquest any, a més, hem tingut uns patrocinadors de luxe i la panera del premi inclou material cedit per aixacolors, la cultural, la panxamama i lligarcaps.¿Teniu a punt la disfressa?

No és imprescindible venir disfressat però si amb moltes ganes de gresca. Novament ens acompanyarà l’espectacle musical de “TRENCAMANDRES” per a que grans i petits cantin i ballin i s’ho passin d’allò més bé. Hem de agrair la col·laboració de la comissió de Carnaval, que a més de facilitar-nos enormement la tasca de la organització, també ha assumit el cost del espectacle.

L’activitat és gratuïta per als socis. Als no socis se’ls hi cobrarà aportació simbòlica de 2€ per adult. Volem així incentivar que les famílies s’animin a associar-se a l’AMPA, equilibrem l’aportació econòmica dels socis en l’activitat i controlem l’aforament.

Us esperem a tots i totes!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Bloc de l'AMPA

Escola Bressol Municipal Horta Vermella de Vic

SOS Alt Penedes

Famílies, docents i alumnes per un ensenyament públic i de qualitat

El blog de la Zum Zum

Bloc de l'AMPA de les llars d'infants de Vilafranca del Penedès

PITPENEDES

Bloc de l'AMPA de les llars d'infants de Vilafranca del Penedès

Espai Petit

Un espai on seguir compartint experiències i inquietuds sobre la criança dels nostres fills i filles

%d bloggers like this: